Uw specialist in smartphone en tablet reparatie

Go4IP doet smartphone en tablet reparaties.

Go4ip doet smartphone en tablet reparatie. Dit doe ik bij u op locatie in de Go4ip bus. Uw smartphone en/of tablet reparaties zijn snel gerealiseerd. De meest voorkomende onderdelen zijn bijna altijd op voorraad. Het kan zijn dat de reparatietijd mogelijk langer gaat duren dan 30 minuten of dat een onderdeel bestelt moet worden. Dit communiceer ik van te voren met u.

 

Telefoon reparatie nodig?

Go4IP is specialist in smartphone reparaties. U kunt bij ons terecht voor merken als Apple iPhone, Samsung, Sony, HTC, Nokia, Huawei en LG. Ook met uw Samsung tablet, iPad en iPod kunt u bij ons terecht. Andere merken tablets is wel mogelijk maar duren langer omdat er moeilijk aan onderdelen is te komen. Vervanging van batterijen wordt door Go4IP professioneel uitgevoerd. Ook voor het vervangen van andere onderdelen zoals laad connectors kunt u terecht bij Go4IP.

 

Iphone of Samsung scherm kapot?

Zoek dan niet verder want bij Go4IP kan dat al vanaf een lage prijs. Meestal hoeft u niet langer dan 30 minuten uw telefoon te missen. Ook de schermen van de andere merken worden probleemloos gerepareerd.

 

U kunt direct een afspraak maken zodat op locatie gerepareerd kan worden.

 

smartphone en tablet reparaties Flyer Go4ip

Op Locatie

Hoge kwaliteit onderdelen

Juiste prijs verhouding

3 maanden garantie

Ook zakelijk gebruik

Translate »