Smartphone- en / of tabletreparatie in Franeker

Smartphone- en / of tabletreparatie in Franeker

Het kan gebeuren dat u of iemand anders een ongelukje heeft gehad met uw telefoon en het scherm is kapot. Of uw telefoon laat niet op. Misschien is er sprake van een ander probleem. Een Smartphone, Iphone, Ipad of tablet kunnen nu eenmaal beschadigen. Smartphone- en / of tablereparatie in Franeker kan dit voor u oplossen.

Dat is heel vervelend en nog vervelender is dat u het vaak langere tijd zonder uw apparaat moet stellen voordat het gerepareerd is. Lastig als u moet telebankieren of contacten onderhoudt op social media. Over uw werk nog maar niet gesproken.

Zoek niet langer. Woont u in Franeker of omgeving? Go4ip doet telefoonreparatie op locatie. Ik kom met de reparatiebus naar u toe op een afgesproken tijdstip en plaats. Dat hoeft niet perse uw woonplaats of huisadres te zijn maar kan ook bij het bedrijf waar u werkt.

Go4ip repareert alle bekende merken zoals Apple, Samsung , Huawei, Oneplus, Nokia en …..  Go4ip gebruikt hoogwaardige onderdelen en  geeft daarom met een gerust hart drie maanden garantie op de reparatie. Bovendien wordt er  een goede prijs/kwaliteitsverhouding gehanteerd. Vooraf geef ik u een prijsopgave. Deze prijs kan alleen veranderen als er meer aan de hand blijkt te zijn dan vooraf ingeschat. Ik neem dan eerst contact met u op met betrekking tot de verdere reparatie en de daaraan verbonden kosten.

Heeft u een inboedelverzekering? Het loont de moeite om bij uw verzekering na te gaan of de reparatiekosten (deels) verhaald kunnen worden op uw verzekering.

Ook voor bedrijven is Go4ip een interessante partner. Heeft u als bedrijf (regelmatig) Iphones of tablets die gerepareerd moeten worden? Neem contact op met Go4ip. Ik geef u vrijblijvend een offerte voor een onderhoudscontract.  

Go4ip is een actieve partner van Telefoonmaken.nl

 

Uw  telefoon is kapot? Maak vandaag nog een afspraak met Go4ip.

Smartphone- en / of tabletreparatie - Go4ip

Op Locatie

Hoge kwaliteit onderdelen

Juiste prijs verhouding

3 maanden garantie

Ook zakelijk gebruik